Overslaan naar content

Operations Manager (SEA-Tank Terminal 300)

  • Antwerpen, België
Operations

Functieomschrijving

Hou je van een open cultuur, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit? Dan ben jij misschien wel dé collega, die we zoeken om ons jong, dynamisch team te versterken. SEA-Tank Terminal, is een sterk groeiend tankopslagbedrijf in een internationale omgeving en is o.a. actief in de haven van Gent & Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van liquide goederen en logistieke afhandeling voor derden.

Voor onze vestiging SEA-Tank Terminal 510 nv , zijn wij op zoek naar een: OPERATIONS MANAGER

Jouw functie

Als operations manager ben je verantwoordelijk over 4 ploegen. Deze ploegen staan dagelijks in voor het laden en lossen van schepen met liquide producten en voor andere werkopdrachten, zoals het veilig in- of uitdienststellen van installaties, operationele werkvergunningen, housekeeping, etc. Hen correct opvolgen, coachen en bijsturen is jouw hoofdactiviteit.

Je werkt nauw samen met de terminal manager, de planners, de fieldsupervisor, de quantity controller en de administratief bediende op deze terminal. Aangezien zij een belangrijke en onmisbare schakel vormen in onze logistieke (en administratieve) flow is het dus van groot belang om op een fijne manier met hen samen te werken en elke dag het beste in hen naar boven te halen. Ook met de maintenance supervisor vorm je een belangrijke tandem. Hij dient immers het preventief en curatief onderhoud af te stemmen met operations.

Als operations manager speel je een belangrijke rol in het bepalen van opleidingsnoden in je team en het evalueren & opvolgen van je medewerkers. Bovendien vereist deze functie dat je de werkinstructies up-to-date houdt en de operators op de hoogte brengt van nieuwe of aangepaste instructies.

Je maakt gebruik van Rimses als tool voor het aanmaken en opvolgen van de werktaken, checklijsten, alsook voor de input van storingen, e.d.

Ten allen tijde is één van je grootste drijfveren dat je medewerkers in een veilige werkomgeving kunnen opereren en na hun werkdag gezond & wel naar huis kunnen.

Je wordt dagelijks gecoacht door de Terminal Manager en rapporteert ook aan hem.

Vereisten

Jouw kwaliteiten

  • Een hogere opleiding in technische of maritieme wetenschappen;
  • Minstens 5 jaar ervaring in de sector of alleszins in de opslag van vloeibare producten;
  • Kennis van SEVESO- wetgeving en handig met ERP- systemen (Rockwell, Siemens,Rimses);
  • Een stevige portie natuurlijk leiderschap waarbij je de klemtoon legt op het positief coachen en bijsturen van je team;
  • Je vindt het evident om te participeren in de wachtdienst op deze terminal;
  • Geavanceerde MS Office kennis en vloeiend gesproken/geschreven Engels;
  • Stressbestendig, zelfstandig, dynamisch en betrouwbaar.

Ons aanbod

Vanaf je eerste dag word je omringd door gepassioneerde collega’s, die graag hun kennis en ervaring met je delen. Door het dynamische karakter van onze onderneming en een brede waaier aan opdrachten houden we je fris en word je voortdurend uitgedaagd.

Mogen we jou binnenkort aan boord verwelkomen?

  • Antwerpen
Operations

of