Overslaan naar content

Jobstudent STTA 322-326 (SEA-Tank Terminal Antwerp nv)

 • Antwerpen, België
Operations

Functieomschrijving

SEA-Tank Terminal, is een sterk groeiend tankopslagbedrijf in een internationale omgeving en is o.a. actief in de haven van Gent & Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van liquide goederen en logistieke afhandeling voor derden.

Voor onze terminal in Antwerpen (STTA 322-326) zijn we op zoek naar jobstudenten.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar twee gemotiveerde jobstudenten om ons team te versterken tijdens de zomermaanden juli en augustus. Als jobstudent bij SEA-Tank Terminal Antwerp nv zal je een actieve rol spelen in verschillende operationele taken, waaronder:

 • Drumming: Assisteren bij het verpakken en klaarmaken van vloeibare bulkgoederen. Dit omvat het afvullen van drums of IBC's volgens strikte procedures.
 • Wrapping: Verantwoordelijk zijn voor het veilig verpakken en beschermen van goederen met behulp van verpakkingsmaterialen.
 • Strapping: Het correct aanbrengen van banden of straps rond verpakte goederen om stabiliteit en veiligheid tijdens transport te waarborgen.

Vereisten

Selectieprocedure:

 1. Interne sollicitaties tot 1/06
 2. CV screening door HR:
  1. Voorwaarden om in aanmerking te komen als jobstudent: hoofdstatuut student, min. 16 jaar (of 15 jaar en geslaagd voor de eerste graad secundair onderwijs), voldoende saldo contingent.
 3. Gesprek met hiring manager: Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de hiring manager.

Volgorde van toekenning bij meerdere geschikte kandidaten:

 1. Voorrang wordt gegeven aan kinderen van medewerkers.
 2. De eerste sollicitant wordt als eerste weerhouden.
 • Antwerpen
Operations

of