Overslaan naar content

Senior IT project coördinator/ Business analyst (SEA-Tank Terminal Antwerp nv)

 • Antwerpen, België
IT

Functieomschrijving

Hou je van een open cultuur, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit? Dan ben jij misschien wel dé collega, die we zoeken om ons dynamisch IT-team te versterken.

Voor onze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar een: IT Project Coördinator/ Business Analyst

Jouw functie

Als IT Project Coördinator met sterke interesse in businessanalyse, vervul jij een sleutelrol binnen onze gedreven IT-organisatie. Jij wordt de drijvende kracht in het coördineren en uitvoeren van een diversiteit aan projecten, waarbij je jouw kennis en ervaring op het gebied van businessanalyse ten volle kan ontplooien. Met jouw unieke combinatie van functioneel inzicht, technische interesse en communicatieve vaardigheden, zorg je voor een dynamische en resultaatgerichte aanpak.

Jouw takenpakket

 • Projectplanning en -beheer: Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en beheren van projectplannen, inclusief het definiëren van projectdoelen, taken, mijlpalen en tijdlijnen. Dit doe je in samenwerking met je collega’s om de voortgang te bewaken en taken toe te wijzen.
 • Business analyse: Met jouw ervaring en interesse in businessanalyse sta jij mee in voor het identificeren, analyseren en begrijpen van de behoeften van onze organisatie. Je werkt nauw samen met collega's en belanghebbenden om bedrijfsprocessen te analyseren, knelpunten te identificeren en mogelijkheden voor verbetering te ontdekken. Samen met diverse teams werk je aan het ontwerp en de implementatie van innovatieve oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van onze organisatie vergroten.
 • Stakeholdermanagement: Je onderhoudt regelmatig contact met alle belanghebbenden om een vlotte informatiestroom te garanderen. Je verzamelt en begrijpt hun behoeften en vereisten en zorgt ervoor dat deze worden geïntegreerd in de planning en uitvoering van het project. Bovendien zorg je voor een effectieve en tijdige communicatie, waardoor de verwachtingen goed worden gemanaged.
 • Teamcoördinatie en resourceplanning: Je stuurt het projectteam aan en zorgt voor een goede coördinatie van de werkzaamheden. Daarbij verdeel je taken, bewaak je de voortgang en bied je ondersteuning en begeleiding aan teamleden wanneer nodig.
 • Risicobeheer: Je identificeert potentiële risico's en issues die een negatieve invloed kunnen hebben op de uitvoering van het project. Verder ontwikkel je plannen om deze risico's te beheersen en stel je passende maatregelen voor om de impact ervan te minimaliseren.
 • Kwaliteitsborging en implementatie: Je draagt bij aan de kwaliteitsborging door het opstellen en uitvoeren van testplannen en kwaliteitscontroles in samenwerking met je collega's. Bovendien coördineer je de implementatie van nieuwe systemen en zorg je voor een soepele overgang naar de operationele fase. Je biedt ondersteuning aan gebruikers, plant trainingssessies en zorgt ervoor dat de geleverde oplossingen voldoen aan de vereisten en verwachtingen.

Vereisten

Jouw kwaliteiten

 • Je beschikt over een Bachelor- of Masterdiploma, bij voorkeur in bedrijfskunde of economie.
 • Je hebt ervaring in projectcoördinatie en/of businessanalyse.
 • Je bent communicatief en hebt sterke onderhandelingsvaardigheden.
 • Klantgerichtheid en pragmatisch denken zijn kenmerkend voor jou.
 • Je hanteert een analytische aanpak en kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden.
 • Je bent gedreven om resultaten te behalen en kan goed omgaan met stress.
 • Ownership nemen en proactief zijn, behoren tot jouw natuurlijke eigenschappen.
 • Je drukt je mondeling en schriftelijk vloeiend uit in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om mee vorm te geven aan de verdere ontwikkeling van onze IT-organisatie. Je werkt nauw samen met ervaren professionals en krijgt de kans om dynamische projecten te begeleiden. Wij voorzien een marktconform loon en extralegale voordelen.

 • Antwerpen
IT

of